Om Familien Jensen

Laila

Der var en gang en tømrer og frisør

De havde et dejlig hus i Kolding og to dejlige børn, dengang Jacob 8 år – Amalie 12 år (nu henholdsvis 26 og 30 år), der gik i skole og var dygtige, mor og far var stolte. De tog på campingture i weekenderne, og alt var, som det skulle være i en rigtig familie.

40 år.. Hvad med resten af livet?

Vores fødselsdag, blev vendepunktet i vores liv, vi kunne se os selv frem til pensionsalderen, bare mere gråhåret og rynket – der måtte ske noget nyt.
Vi besluttede os for at realisere vores drøm om køb af en campingplads, en ny livsstil med familien i fokus. Vores hus i Kolding blev hurtig solgt, og vi så på flere i campingpladser i Nordjylland, men Asaa Camping & Hytteferie blev vores valg. Beliggenheden ved skov og strand i naturfredet område og tæt på skole og indkøb tiltalte hele vores naturelskende familie.

Frank-med-sav

Der var en gang en tømrer og frisør

De havde et dejlig hus i Kolding og to dejlige børn, dengang Jacob 8 år – Amalie 12 år (nu henholdsvis 20 og 24 år), der gik i skole og var dygtige, mor og far var stolte. De tog på campingture i weekenderne, alt var som det skulle være i en rigtig familie.

40 år.. Hvad med resten af livet?

Vores fødselsdag, blev vendepunktet i vores liv, vi kunne se os selv frem til pensionsalderen, bare mere gråhåret og rynket, der måtte ske noget nyt.
Vi besluttede os for at realisere vores drøm om køb af en campingplads, en ny livsstil med familien i fokus. Vores hus i Kolding blev hurtig solgt, vi så på flere i campingpladser i Nordjylland, men Asaa Camping & Hytteferie blev vores valg. Beliggenheden ved skov og strand i naturfredet område og tæt på skole og indkøb, tiltalte hele vores naturelskende familie.

alt-logf

Hvordan er det gået som ejer af Asaa Camping & Hytteferie?

Vi overtog Asaa Camping & Hytteferie 1. marts 2006. Pladsen var meget nedslidt og trængte til en kærlig hånd. Vores første år var spændende, meget udfordrende og ikke mindst lærerigt. Vi fik ryddet op, renoveret en del og lavet en bunke fejl. Vi havde mange planer/ideer og drømme med pladsen, men da der er stor forskel på at eje en campingplads og på selv at være campinggæst, måtte vi opgive nogle af vores ideer. Dog har vi fået endnu flere realiseret.

Vi er meget glade for vores liv som campingpladsejere. Vi møder en masse rare og ferieglade voksne og børn. Vi er herre i eget hus, vores arbejde foregår meget ude, og det er rigtig dejligt som familie sammen at skabe vækst og ferieglæde for andre mennesker.

Laila-og-Frank-velkommen
Laila-og-Frank-thumbs-up

Vores visioner for fremtiden

Vi har siden 2006 vokset fra 7 fastliggere til ca. 85 fastliggere, vi har fordoblet vores overnatningstal på turister, så vores mål om at udvikle pladsen er godt i gang. Denne udvikling kan vi også takke vores fastliggere for, da de i høj grad har været med til at skabe en positiv omtale af campingpladsen og også deltaget talstærk til vores arbejdsweekender. Vores fastliggere får også meget ros fra turisterne, da de altid tager godt imod Asaa Campings gæster.

Vi har stadig mange planer for vores campingplads. Vi vil først og fremmest blive ved med at forbedre pladsen, dog stadig som en 3 stjernet campingplads, hvor vi selv har ansvaret for driften af pladsen, og at hele vores familien trives og arbejder her.

Vores mål er at fastholde den gode stemning, pladsen har. Det skal fortsat være os selv, der tager imod vores gæster ved ankomst, og det skal være os, der siger farvel til vores gæster. Vi vil blive ved med at være meget synlige på pladsen. Vi ønsker, at vores gæster føler sig velkomne og har en positiv oplevelse af Asaa Camping og af os.