Eget telte

Teltpladser med god placering

Er I på cykelferie eller har I ikke mulighed for at køre med campingvogn efter jeres bil, kan I med fordel tage jer en prisbillig overnatning på vores særlige teltplads, hvis I selv medbringer teltet.

Teltområdet ligger centralt i forhold til servicebygningerne og I har adgang til alle de samme faciliteter, som de øvrige campister. Teltpladserne er ikke nummereret , så booker I online hedder de “Telt plads uden strøm” i dette område.

I teltområdet finder du den store 100m2 sejloverdækket fællesterrasse, et “udekøkken” med koldt vand, bålpladsen, hvor du kan lav mad på bål ( reservere båludstyre i Receptionen) kugle grill er også til rådighed, en stor græsplæne til boldspil og pladsens “klappedyr”.
Servicebygningen med familie rum, køkken, vaskeri, dame/herre afdeling, tv-stue/fællesrum, og en stor terrasse med gasgrill ligger også tæt på.
Pris pr. døgn højsæson (24.06-12.08.2023):

  • Teltplads Dkk. 50,- pr. døgn
  • Voksen Dkk. 100,- pr. døgn
  • Barn (2-11) Dkk. 65,- pr. døgn
  • Ungdom (12-13) Dkk. 80,- pr. døgn

Hunde må medbringes mod betaling Kr. 10,- pr. døgn

Pris pr. døgn lavsæson (12.08-24.09.2023):

  • Teltplads Dkk. 30,- pr. døgn
  • Voksen Dkk. 90,- pr. døgn
  • Barn (2-11) Dkk. 50,- pr. døgn
  • Ungdom (12-13) Dkk. 70,- pr. døgn

Hvor kan jeg ellers ligge i telt på Asaa Camping?

I har også mulighed for at slå jeres telt op på en af de nummererede pladser på resten af campingpladsen. Det koster det samme med telt som med campingvogn.

Her kan du vælge mellem f.eks. en af de behagelige læ pladser, på online booking hedder den “Plads” (8×11 m) eller “Store pladser” (8 x 14 m), eller den helt unikke plads ved søen, plads 137C eller plads 137B, som ligger lige overfor hytte 7 og 8, på online booking hedder de “Lille teltplads m strøm

Se også vores andre overnatningsmuligheder:

null

Læs mere

Hytter

Læs mere om vores udvalg af campinghytter

null

Læs mere

Camping

Læs mere om camping og DK-Stellplätz på Asaa Camping

null

Læs mere

Fastligger

Læs mere om blive fastligger på Asaa Camping