Faciliteter

Ny servicebygning

En ny (2020) toiletbygning i den østlige ende af campingpladsen, med 3 toiletter m/håndvaske og 2 familiebaderum med 2 brusere, så hele familien kan bade på en gang, står klar til de campister, som i den kommende sæson vil besøge Asaa Camping og Hytteferie. Der tilbydes også nyindrettet køkkenfaciliteter, med 4 vaske, 3 gasblus og 2 ovne + ude opvaskeplads

Derudover har vi også en toiletbygning i den vestlige ende af campingpladsen, med ny familie afdeling – så der er ikke langt at gå til toiletbygningerne, og der er meget sjældent kø 🙂
Babyrum med pusleplads og badekar. Lav bruser, så børn fra 5 års aldrene selv kan gå i bad. Brug af varmt vand er gratis til de små.

Bad: Varmt vand Familie rum – kr. 5,- i 3 min.  (med 2 brusere, du kan stoppe tiden.)
Bad: Varmt vand, Herre/Dame – kr. 5,- i 5 min.

I vores vaskeri er der en industrivaskemaskiner og en stor tørretumbler, samt strygejern og strygebræt:
Vask – kr. 2 x 20, –
Tørre – kr. 3 x 10, –

Stor fælles terrasse, udekøkken og grønt område

Hos Asaa Camping & Hytteferie har vi en 100m2 sejloverdækket terrasse m/grill, udekøkken og bord/bænkesæt, som ligger ved et stort areal til telte.

Der er også plads til boldspil, og arrangementer.

Bl. andet afholder vi om sommeren ”Musik under Sejlet” hvor lokale musiker kommer og underholder, til en glad aften sammen med andre campister 🙂

Campingtræf i Nordjylland

Fællesrum – nu med anretter køkken, kaffemaskine, opvaskemaskine og service til  60 pers.

Asaa Camping & Hytteferie har også en dejlig festsal med plads til 60 personer.  I festsalen er også en brændeovn og borde og stole til 60 personer. Tæt på festsalen ligger campingkøkkenet med 2 ovne, 1 microovn, kaffemaskine og køleskabe. Ønsker I mad udefra, leveret på Asaa Camping & Hytteferie, kan vi anbefale Møllehuset Asaa www.mollehusetasaa.dk. Vi hjælper gerne med at bestille. Møllehuset ligger ca. 800m fra campingpladsen.

I kan reservere festsalen til familie sammenkomster eller lignende. Pris kr. 1.500,- . Betingelser:  I lejer hytter eller har campingvogn på campingpladsen, og at I selv sørger for rengøring efter arrangementet eller “Festen”. Booker I mere end 5 hytter, min. 2 døgn , er lejen af festsalen GRATIS, (gælder ikke i højsæsonen). Service fra hytterne må IKKE benyttes!

Vi tilbyder også hytter til overnattende gæster. 23 hytter udlejes til familie træf, campingtræf eller lejrskoler i Nordjylland nær Aalborg ved den milde østkyst.
Asaa Camping & Hytteferie kan tilbyde reservation af terrasseområdet m/grill, udekøkken og bord/bænkesæt til familie træf. Terrassen er på 100m2 og sejloverdækket.