Faciliteter

Stor fælles terrasse og servicebygninger

Hos Asaa Camping & Hytteferie har vi en 100m2 sejloverdækket terrasse m/grill, udekøkken og bord/bænkesæt. Derudover har vi 2 toiletbygninger og en helt ny familieafdeling – en øverst og en nederst på på campingpladsen, så der er ikke langt at gå, og der er meget sjældent kø. Babyrum med pusleplads og badekar. Lav bruser, så børn fra 5 års aldrene selv kan gå i bad. Brug af varmt vand er gratis til de små. Nederst på campingpladsen finder du også et køkken med 2 ovne, emhætter, 3 gasblus og 4 vaskepladser.

I vores vaskeri er der en industrivaskemaskiner og en stor tørretumblere, samt strygejern og strygebræt:
Vask – kr. 2 x 20,-
Tørre – kr. 3 x 10,-

Campingtræf i Nordjylland

Nyt i 2019 – nu med anretter køkken, kaffemaskine, opvaskemaskine og service til  60 pers.

Asaa Camping & Hytteferie har også en dejlig festsal med plads til 60 personer.  I festsalen er også en brændeovn og borde og stole til 60 personer. Tæt på festsalen ligger campingkøkkenet med 2 ovne, 1 microovn, kaffemaskine og køleskabe. Ønsker I mad udefra, leveret på Asaa Camping & Hytteferie, kan vi anbefale Møllehuset Asaa www.mollehusetasaa.dk. Vi hjælper gerne med at bestille. Møllehuset ligger ca. 800m fra campingpladsen.

I kan reservere festsalen til familiesammenkomster eller lignende. Pris kr. 1.500,- . Betingelser:  I lejer hytter eller har campingvogn på campingpladsen, og at I selv sørger for rengøring efter arrangementet eller “Festen”. Service fra hytterne må IKKE benyttes!

Vi tilbyder også hytter til overnattende gæster. 23 hytter udlejes til familietræf, campingtræf eller lejrskoler i Nordjylland nær Aalborg ved den milde østkyst.
Asaa Camping & Hytteferie kan tilbyde reservation af terrasseområdet m/grill, udekøkken og bord/bænkesæt til familietræf. Terrassen er på 100m2 og sejloverdækket.