Aktiviteter

Læs mere om aktiviteterne på Asaa Camping & Hytteferie

Kalender

Se hvilke aktiviteter vi afholder, mens du er på ferie

Området og naturen

Læs om naturen på og omkring campingpladsen

Faciliteter

Læs mere om campingpladsens faciliteter

Campingplads i Nordjylland med hyggelig dansk campingstemning

Nær Vendsyssel og Dronninglund ligger Asaa Campingplads; en idyllisk campingplads, hvor vi har sikret hyggen og den danske campingstemning i natursmukke omgivelser med mange faciliteter. Alle vores aktiviteter er gratis for vores campister, hvilket gælder alt lige fra mooncars, snobrød/pandekagebagning, krolf, udendørs svømmebad og vandcykler. Vores campister nyder ofte godt af campingpladsen med pool, og hvis man ønsker at besøge stranden, er der en børnevenlig strand og havn 1 km fra campingpladsen. Med andre ord har vi rigtig gode og hyggelige rammer for en dejlig og afslappende campingferie. Vores naturlig opvarmede pool er stor og har et tilhørende børnebassin, så der er god mulighed for familier med børn at slappe af, lege og nyde hinandens selskab på campingpladsen.

Vores samarbejdes portaler : Dk-Camp, Campingland, Camping.dk, Enjoynordjylland.dk

Gratis aktiviteter for alle campister

Vi har masser af hyggelige aktiviteter, som vores gæster nyder godt af. I naturskønne omgivelser har I mulighed for at benytte jer af vores vandcykler, mooncars og krolf. I kan også snuppe en skøn aften rundt om bålet, hvor vi bager snobrød ”Asaa Special” hver uge. Især snobrødsbagning og vores pool er meget populære faciliteter hos campisterne – og det kan vi godt forstå. Mange familier mødes, og her opstår der mange venskaber både blandt voksne og børn.

At naturen er tæt på her på Asaa Camping, er ikke bare noget, vi siger. Den er så tæt på, at vi har egen sø på pladsen. Her kan du fodre ænderne eller frit bruge vores vandcykler. Har I lyst til at tage til større byer, ligger Aalborg, Sæby, Hals og Hjallerup i nærheden, hvor der også er masser af sjove og spændende aktiviteter at give sig til.

Campingplads med pool – vandpjask, leg og solbadning

Det danske vejr er lunefuldt, og det er derfor ikke altid, at en svømmetur ved stranden er lige attraktiv. Det skal naturligvis ikke gå ud over jeres mulighed for vandpjask, leg og solbadning, der trods alt er indbegrebet af sommerferie for de fleste børnefamilier. Derfor finder du på campingpladsen et dejligt og stort poolområde, hvor poolen måler 25×12 m. samt et børnebassin på 12×3 m. Afhængigt af vejrforholdene har vi som udgangspunkt åbent for poolområdet i perioden fra d. 15. juni til d. 15. august. Her er der plads til alle, og I er velkomne allerede kl. 10 og behøver først afslutte pooldagen kl. 20. På vores campingplads med børnepool skal der være plads til det hele: børnepoolen er udstyret med en rutsjebane, mens der ved den store pool er liggestole til de voksne, så der både er rum for leg, badedyr og afslapning.

Pool med aquaglidebane

Ikke nok med at du hos Asaa Camping & Hytteferie får en campingplads med pool, mooncars, vandcykler og naturen lige i baghaven, har vi også sørget for ekstra vandsjov i uge 26 til 31. I disse uger sætter vi vores aquaglidebane op, der både fungerer som en forhindringsbane, hoppeborg og rutsjebane. Det er en oppustelig glidebane, der er beregnet til vandleg, og det er et stort hit hos børnene. Hvis I er på udkig efter en campingplads med pool, hvor der både er underholdning for voksne og små, så er I derfor kommet til det rette sted.

Book ferie på vores dejlige campingplads

Hvis I har spørgsmål til vores campingplads, må I meget gerne kontakte os. Ring på tlf. 30 31 23 52 eller skriv en mail til info@asaacamping.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at byde jer velkomne i vores smukke og afslappende omgivelser.

Asaa Campingplads har et stort svømmebad med børnebassin, hvor børn i alle aldre kan boltre sig.