Aktiviteter

Svømmebad

Vi har et dejligt pool område på vores campingplads med et stort svømme basin 25x12m + børnebasin 12x3m, som naturligvis er GRATIS for campister. Svømmebadet er åben fra ca. 23. juni til ca. midt august. Svømmebadet er naturlig opvarmet.

*Åbning af Svømmebadet er rykket til 23.06, da vi skal have overblikket over retningslinier for åbningen ang. coronavirus

Ændringer ang. coronavirus p.t., måske ændres det hen over sommeren?

P.T åbner baren ikke, og der vil ikke være Funnballz i poolen i år, desværre.
Bassinet er åben i år fra 10-20
Der vil ikke være borde og stole, samt liggestole sat frem, I må gerne selv medbringe en klapstol eller liggeunderlag 🙂

Legepladsen og Krolf

Legepladsen på campingpladsen er inddelt til store og små. Der er 2 hoppepuder, gynger, fuglerede, klatretårn, møllehjul, rutsjebane, stor sandkasse, m.m.

Her kan forældre roligt slippe ungerne fri, da legepladsen ses fra mange enheder. 2 hoppepuder – en til store og en til små. Mange gode venskaber begynder her på legepladsen. Der er legehus, store klodser og en sandkasse med vippedyr til de små. Ud over legepladsen har vi et stort grøn område til boldspil m.m.

Kom og lær at spille Krolf. Afprøv banen, og se om du kan udfordre din nabo eller legekammerat. Krolf er en krydsning – i vore dage måske nærmere en gensplejsning – af kroket og golf. “Halvt kroket, halvt golf, helt sjovt.” Det er gratis for alle at deltage.

Bålpladsen og klappedyr

Vi bager snobrød hver lørdag i hele sæsonen fra kl. 19 eller 20. I højsæsonen hver mandag. Snobrødet er gratis, og der er kaffe på kanden til de voksne. Vores snobrød er helt speciel, da vi har vanilje i dejen, og vi ruller det i sukker og kanel inden bagningen, og når brødet er færdigbagt, kan du komme syltetøj ind i brødet,  hvis du har lyst, – UHM-UHM!!!

I højsæsonen bager vi hver fredag pandekager over bål. Det er bedst at have en af dine forældre med til at hjælpe, så pandekagen ikke bliver sort.. Et krus koster kr. 10,-, her er til 2-3 pandekager. Syltetøj og sukker har vi selvfølgelig også.

På Asaa Camping finder du også dyr. De kan være anledning til mange timers underholdning. Sjove og kælne gedekid. Når gederne kommer til campingpladsen om foråret, har hunnerne kid i maven, og omkring maj måned kommer der gedekid på Asaa Camping, til stor glæde for børn og voksne. Alle gederne har deres helt egen personlighed. I ugerne 27-32 kan du hjælpe med at fodre gederne. Vi låner gederne af Farm Fun . De er på sommergræs på campingpladsen og kommer tilbage i trygge rammer i Farm Fun om vinteren.