Aktiviteter

Svømmebad

Vi har et dejligt pool område på vores campingplads med et stort svømme bassin 25x12m + børne Basin 12x3m, som naturligvis er GRATIS for campister. Svømmebadet er åben fra ca. 15. juni til 15. august. Svømmebadet er naturlig opvarmet 🙂

Aquaglide bane fra uge 27-32

Der er rigelig plads til alle, bassinet åben fra kl. 10.00, svømmebadet lukker kl. 20.00.

På en rigtig sommerdag, minder vores pool området om Mallorca, da flere af vores gæster er hurtig oppe ved poolen for at ligge håndklæder på liggestolene. 🙂

Mad på Bål

Hos os har du muligheden for at lave din egen mad over bål, vi har alt udstyret, en manual med opskrifter og vejledning, forskellige spil til underholdning for børnene under vejs.

HVORDAN: Reservere udstyret i receptionen, du får udleveret en nøgle til ”Bålkassen” du betaler et depositum på kr. 300,-, som du får tilbage, hvis alt i kassen er rengjort – og i hel stand som da du fik kassen udleveret. Indholdsliste ligger i kassen.

Vi håber I vil få en uforglemmelig bålaften sammen med jeres familie og venner. 🙂

Legepladsen og Krolf

Legepladsen på campingpladsen er inddelt til store og små. Der er en stor hoppepuder, 2 små trampoliner, gynger, fuglerede, klatretårn, møllehjul, rutsjebane, stor sandkasse, m.m.

Her kan forældre roligt slippe ungerne fri, da legepladsen ses fra mange enheder.  Mange gode venskaber begynder her på legepladsen. Der er legehus, store klodser og en sandkasse med vippedyr til de små. Ud over legepladsen har vi et stort grøn område til boldspil m.m.

Kom og lær at spille Krolf. Afprøv banen, og se om du kan udfordre din nabo eller legekammerat. Krolf er en krydsning – i vore dage måske nærmere en gensplejsning – af kroket og golf. “Halvt kroket, halvt golf, helt sjovt.” Det er gratis for alle at deltage.

Bålpladsen og klappedyr

Tjek også vores kalender, eller download Govisit app’en

Vi bager snobrød hver lørdag i hele sæsonen fra kl. 19 eller 20. I højsæsonen hver mandag. Snobrødet er gratis, og der er kaffe på kanden til de voksne. Vores snobrød er helt speciel, da vi har vanilje i dejen, og vi ruller det i sukker og kanel inden bagningen, og når brødet er færdigbagt, kan du komme syltetøj ind i brødet,  hvis du har lyst, – UHM-UHM!!!

I højsæsonen bager vi hver fredag pandekager over bål. Det er bedst at have en af dine forældre med til at hjælpe, så pandekagen ikke bliver sort. Syltetøj og sukker har vi selvfølgelig også.

På Asaa Camping finder du også dyr. De kan være anledning til mange timers underholdning. Sjove og kælne gedekid. Når gederne kommer til campingpladsen om foråret, ca. omkring Kr. Himmelfartsferien, har hunnerne kid i maven, og omkring sidst i maj måned kommer der gedekid på Asaa Camping, til stor glæde for børn og voksne. Alle gederne har deres helt egen personlighed. I ugerne 27-32 kan du hjælpe med at fodre gederne. Vi låner gederne af Farm Fun . De er på sommergræs på campingpladsen og kommer tilbage i trygge rammer i Farm Fun om vinteren.