Aktiviteter

Svømmebad

Vi har et dejligt pool område på vores campingplads med et stort svømme basin 25x12m + børnebasin 12x3m, som naturligvis er GRATIS for campister. Der er liggestole, så forældrene kan ta’ en slapper, mens børnene bader. Svømmebadet er åben fra ca. 15. juni til 15. august. Svømmebadet er naturlig opvarmet.

Vi har indrettet en bar (Mallorca Bar), så når der er vejr til det, har poolbaren åben. Der sælges børne- og voksendrinks. Vi tilbyder også helt gratis at komme og prøve en Funballz, se opslag i receptionen.

Morgen svømmetur eller sen dukkert? Der er rigelig plads til alle. Har du lyst til en morgendukker, så er bassinet åben fra kl. 9.00 eller en sen dukkert, svømmebadet lukker ca. kl. 21.00. På en rigtig sommerdag minder vores poolområde om Mallorca, da flere af vores gæster er hurtig oppe ved poolen for at lægge håndklæder på liggestolene.

Legepladsen og Krolf

Legepladsen på campingpladsen er inddelt til store og små. Der er 2 hoppepuder, gynger, fuglerede, klatretårn, møllehjul, rutsjebane, stor sandkasse, m.m.

Her kan forældre roligt slippe ungerne fri, da legepladsen ses fra mange enheder. 2 hoppepuder – en til store og en til små. Mange gode venskaber begynder her på legepladsen. Der er legehus, store klodser og en sandkasse med vippedyr til de små. Ud over legepladsen har vi et stort grøn område til boldspil m.m.

Kom og lær at spille Krolf. Afprøv banen, og se om du kan udfordre din nabo eller legekammerat. Krolf er en krydsning – i vore dage måske nærmere en gensplejsning – af kroket og golf. “Halvt kroket, halvt golf, helt sjovt.” Det er gratis for alle at deltage.

Bålpladsen og klappedyr

Vi bager snobrød hver lørdag i hele sæsonen fra kl. 19 eller 20. I højsæsonen hver mandag. Snobrødet er gratis, og der er kaffe på kanden til de voksne. Vores snobrød er helt speciel, da vi har vanilje i dejen, og vi ruller det i sukker og kanel inden bagningen, og når brødet er færdigbagt, kan du komme syltetøj ind i brødet,  hvis du har lyst, – UHM-UHM!!!

I højsæsonen bager vi hver fredag pandekager over bål. Det er bedst at have en af dine forældre med til at hjælpe, så pandekagen ikke bliver sort.. Et krus koster kr. 10,-, her er til 2-3 pandekager. Syltetøj og sukker har vi selvfølgelig også.

På Asaa Camping finder du også dyr. De kan være anledning til mange timers underholdning. Sjove og kælne gedekid. Når gederne kommer til campingpladsen om foråret, har hunnerne kid i maven, og omkring maj måned kommer der gedekid på Asaa Camping, til stor glæde for børn og voksne. Alle gederne har deres helt egen personlighed. I ugerne 27-32 kan du hjælpe med at fodre gederne. Vi låner gederne af Farm Fun . De er på sommergræs på campingpladsen og kommer tilbage i trygge rammer i Farm Fun om vinteren.